Sa invatam de la Toyota! Timisoara, 11 iunie 2015

Fabricantul nipon de automobile Toyota a ajuns in varful industriei ca cel mai admirat producator pentru timpul de livrare, calitatea si fiabilitatea masinilor sale.

Sistemul de productie (Toyota Production System, TPS) a ajuns sa fie unul de referinta pentru industrie astfel incat companiile multinationale de top si scoli celebre de management utilizeaza in programele lor de dezvoltare manageriala principiile de management ale Toyota precum si practicile industriale.


Abordarea tip “Lean” de origine Toyota a ajuns un “must-have” pentru companiile care doresc atingerea obiectivelor de excelenta in performanta fara investitii majore sau reduceri masive de personal. Se porneste de la identificarea tuturor activitatilor care nu aduc valoare clientului astfel generand costuri inutile (pierderi) si prin organizarea eficace a locului de munca se ajunge la un sistem integrat capabil sa raspunda “Just in Time” cerintelor clientilor.


Pentru a aduce aceste practici inovatoare aproape de antreprenori, sau pentru a genera imbunatatiri ale fluxului de productie sau serviciilor, am reusit sa il aducem la Timisoara pe LUKE NICKOLA (http://pexsummit.eu/speakeri/).

Luke are o experienta de peste 30 de ani                                                                             in ceea ce se numeste WORLD CLASS Luke_picMANUFACTURING,

un concept ce integreaza toate metodele si tehnicile de imbunatatire a performantei introduse sau dezvoltate de Toyota.

Luke este prezent alaturi de alti speakeri de top la evenimentul Process Excellence Summit (http://pexsummit.eu) si va sustine cursul in limba engleza LEARN FROM TOYOTA (Sa invatam de la Toyota) in data de 11 iunie 2015, la Timisoara.

Trainingul va fi susținut în limba ENGLEZĂ și avea loc în Timișoara, 11 iunie, la Hotel Lido (Bulevardul Dr. Iosif Bulbuca).

VERY EARLY BIRD – primele 30 locuri ocupate pana la 24 aprilie: 175 euro

Companiile pot beneficia de reduceri suplimentare. Informatii suplimentare la contact@pexsummit.eu sau la telefon 0723342695.

INSCRIE-TE ACUM!