Parteneriat educational

Proactive Communication – partener al proiectului Liga AC LABS

Proactive Communication sprijină în acest an, în calitate de partener educational, proiectul Liga AC LABS, derulat în Romania de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare din Universitatea “Politehnica” Timișoara.

“Proiectul își propune să raspundă la doua probleme din mediul privat și academic. În primul rand, problema resurselor umane cu care se confruntă din ce în ce mai multe companii și a pregătirii slabe în ceea ce privește abilitățile practice a studenților. În al doilea rând, Liga AC LABS vine în întampinarea studenților pentru a pune în practică cunoștințele teoretice dobândite în cadrul facultății”.(www.ligaac.ro)

Liga AC LABS este un proiect organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare din Universitatea “Politehnica” Timișoara. Scopul acestui proiect este  de a facilita pregătirea tinerilor pentru piata muncii prin dezvoltarea abilitatilor si cunostintelor acestora in cadrul workshop-urilor sustinute de Proactive Communication.

Proactive Communication este implicata de mai mulţi ani în programe de practică studenţească sau training, prin colaborarea cu organizaţii studenţeşti. Astfel, am sprijinit prin livrarea de cursuri de self-development si de imbunatatirea proceselor organizatiile BEST (JOBSHOP editiile 2006-2009)  si AIESEC (IT SCHOOL 2009).

In cadrul proiectului LIGA AC LABS vom sustine pe parcursul intregului semestru II al anului academic 2009-2010 workshop-uri pe teme ca:

  • Comunicare verbala si Non-verbala
  • Customer Care
  • Cum ne prezentam la un interviu
  • Abilitati de Prezentare
  • Munca in Echipa
  • Management de Proiect
  • Tehnici de Imbunatatire a Proceselor.

Studentii care doresc sa se inscrie la aceste programe de training sunt invitati sa contacteze LIGA AC pentru conditiile de participare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *