Workshopuri Grundtvig cu participare internationala la Timisoara

Proactive Communication, cu sprijinul Uniunii Europene prin programul Grundtvig Lifelong Learning organizeaza in Romania la Timisoara workshop-urile “Training entrepreneurial skills for European youth entrepreneurship development” cod referinta RO-2011-100-002, respectiv “Using modern process optimization tools in training and training organizations management” cod referinta RO-2011-099-002.

Primul curs are ca obiectiv dezvoltarea de strategii in domeniul educatiei antreprenoriale a tineretului, precum si dezvoltarea abilitatilor trainerilor si facilitatorilor in domeniu. In acelasi timp participantii la curs vor dobandi instrumente si metode de instruire moderne, aliniate dimensiunilor europene si bazate pe realitatile pietei muncii.

Cel de-al doilea curs are drept grup tinta personalul managerial si cel responsabil de calitatea si organizarea procesului de invatare din institutiile sau organizatiile educationale, vocationale, publice sau private. Cursantii vor deprinde metode de analiza si imbunatatire a proceselor proprii prin metode avansate, si vor reusi sa impuna standarde de calitate in acelasi timp urmarind eliminarea practicilor de lucru neproductive si imbunatatirea continua a practicilor organizationale.

Mai multe detalii despre continutul cursurilor si modalitatea de participare la link-ul de mai jos, introducand codurile cursurilor specificate:

http://ec.europa.eu/education/trainingdatabase/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *